Najava 9. kola

 


Amicis Policija


NEDJELJA:
Fast Food Monaco - DPH Torcida MR (17:00 h)

Kolo otvaraju Monaco i Torcida. Torcida je posljednji od svojih pet naslova osvojila 2013., a Monaco svoj prvi i zasad jedini 2015. godine. Trenutačno ni jedni ni drugi nisu u krugu favorita za naslov, premda su u 8. kolu zablježili pozitivne rezultate: Monaco je remizirao s Brelima, a Torcida je došla do prve ovosezonske pobjede protiv DPH Tučepi te se odvojila od začelja tablice. U ovom susretu dajemo malu prednost Monacu zbog trenutačno boljeg plasmana i vratara Duje Nemčića, koji briljira iz kola u kolo.

PONEDJELJAK:
Gornja Vala - Brela (16:00 h)

Prvaci su se vratili na prvo mjesto uvjerljivom pobjedom nad Amicisom, imaju isti broj bodova kao i All in, ali osjetno bolju gol-razliku. Brela su remizirala s Monacom te se nalaze na 6. mjestu. Očekujemo tvrdu utakmicu, ali ipak prednost dajemo Vali.

Kala Bar - Amicis (17:10 h)

Amicis je dobro počeo susret prošlog kola protiv Gornje Vale, vodeći strijelac lige Matešan i prinova Kovačić doveli su ih do ranog vodstva 2:0... i do kraja su primili 7 komada. Nastojat će što prije zaboraviti taj "loš dan u uredu", ali im raspored ne ide na ruku, donosi im opet teškog protivnika, zvijezdama nakrcan Kala Bar. Mogli bismo reći da se radi o derbiju kola i nezahvalno je bilo što prognozirati, i jedni i drugi imaju svoje adute i mogu se nadati punom plijenu.

DPH Tučepi - PP Makarska (18:20 h)

Ako je prethodni susret bio derbi kola, ovo je derbi začelja. Obje ekipe još su bez pobjede, Tučepljani su bili blizu u prošlom kolu kada su dva puta vodili protiv Torcide, da bi na kraju ipak izgubili, a Policija se jako dobro držala protiv Makarska Touristika te je minimalno poražena. Ovdje također odigrajte troznak :)

Makarska Touristik - All in Makarska (19:30 h)

All in je remijem u derbiju s Kala Barom prepustio prvu poziciju Gornjoj Vali, ali su na kraju bili zadovoljni bodom jer su do njega došli u samoj završnici susreta. Nikome, pa tako ni njima, nije lako u susretu s čvrstim veteranima iz Makarska Touristika, jednima od najboljih u trećem poluvremenu. Voditelj Igor Iviš neće moći računati na karizimatičnog Protrku (kartoni), ali preostali momci, mobilizirani dobrim team buildingom proteklog tjedna, sigurno će dati sve od sebe da pomrse račune favoritima iz All ina.

 

Our website is protected by DMC Firewall!