Najava 3. kola


Vala slavlje wide


Amicis - Policijska postaja Makarska (nedjelja, 14:00)

Obje su momčadi u potrazi za prvim bodovima. Amicis je blagi favorit rekli bismo, a njihov prvi topnik je - vratar, Krešo Herceg je u 2. kolu zabio dva kolegi Eljugi iz All ina. Nesretno su poklekli u samoj završnici susreta. Policija se također dobro nosila s Monacom, puno je to bolje izgledalo nego u debitantskom nastupu.

DPH Torcida MR - Makarska Touristik (ponedjeljak, 16:00)

Program ponedjeljka započinju Torcida (u dva kola još bez bodova) i Makarska Touristik (pobjeda i poraz). Reklo bi se da su "veterani" iz MT blagi favorit, ali dosta toga zavisi u kakvom će se sastavu pojaviti ekipa igrača-voditelja Saše Zvizdića.

Brela - All in Makarska (ponedjeljak, 17:10)

Derbi kola, jedni i drugi dvostruki prvaci (Brela 2014. i 2016., All in 2017. i 2019.), ove sezone još neporaženi. Hoće li tako ostati i nakon ovog susreta, vidjet ćemo. All in ima maksimalan učinak, tako sigurno želi i nastaviti, a Brela su na 4 boda od mogućih 6 i pobjedom bi preskočila konkurente. Tradicija je na strani Makarana, ali u novoj sezoni to ništa ne mora značiti.

DPH Tučepi - Kala Bar (ponedjeljak, 18:20)

Teško će Tučepljani do prvih bodova u ovom susretu, premda su u prošlosti znali namučiti ugasli Catenaccio, čija je okosnica sada u Kala Baru. Ipak, sve osim uvjerljive pobjede Selaka i društva bilo bi veliko iznenađenje.

Fast Food Monaco - Gornja Vala (ponedjeljak, 19:30)

Prvaci imaju, usudili bismo se reći, prvi ozbiljniji ispit protiv "iskusnjara" iz Monaca. Nekadašnji igrač Hajduka Petar Šuto zabio je dva krasna pogotka za crvene u prošlom kolu u pobjedi nad Policijom, dok se Vala lagano obračunala s Tučepima. Monacu se moraju poklopiti neke stvari za dobar rezultat, imaju svoje adute, ali Vala zasad izgleda moćno.


Our website is protected by DMC Firewall!