Odluka disciplinskog suca - Milan Lalić, Luka Mravičić, Marko Prokopić, Toni Pehar

 

Sukladno čl. 37. Disciplinskog pravilnika Udruge malog nogometa Makarska, a vezano za događanja na utakmici 15. kola između Pizzerije Domine i DPH Tučepi, odigrane dana 28. veljače 2024., disciplinski sudac je dana 6. ožujka 2024. godine donio sljedeće odluke:

 

1. Milan Lalić, igrač MNK Pizzeria Domina, kažnjava se jedinstvenom kaznom zabrane igranja u trajanju od 3 (tri) utakmice.


OBRAZLOŽENJE

Za vrijeme utakmice 15. kola Prve lige UMN Makarska između MNK PIZZERIA DOMINA i MNK DPH TUČEPI, odigrane dana 28. veljače 2024. godine, igrač PIZZERIA DOMINA Milan Lalić dobio je izravni crveni karton radi nesportskog ponašanja i naguravanja s protivničkim igračem, čime je počinio prekršaj iz čl. 18. DP, za što mu je izrečena kazna zabrane igranja od tri utakmice, a raspon kazne za ovaj prekršaj je od jedne do pet utakmica zabrane igranja.

 

Visina kazne je određena imajući u vidu otegotnu okolnost kako je igrač već ranije kažnjavan zbog prekršaja vrijeđanja suca.2. Luka Mravičić, igrač MNK DPH Tučepi, kažnjava se jedinstvenom kaznom zabrane igranja u trajanju od 2 (dvije) utakmice.

OBRAZLOŽENJE

 

Za vrijeme utakmice 15. kola Prve lige UMN Makarska između MNK PIZZERIA DOMINA i MNK DPH TUČEPI, odigrane dana 28. veljače 2024. godine, igrač DPH TUČEPI Luka Mravičić dobio je izravni crveni karton radi nesportskog ponašanja i naguravanja s protivničkim igračem, čime je počinio prekršaj iz čl. 18. DP, za što mu je izrečena kazna zabrane igranja od dvije utakmice, a raspon kazne za ovaj prekršaj je od jedne do pet utakmica zabrane igranja.3. Marko Prokopić, voditelj MNK DPH Tučepi, kažnjava se jedinstvenom kaznom zabrane igranja i vođenja u trajanju od 4 (četiri) utakmice.

OBRAZLOŽENJE

 

Za vrijeme utakmice 15. kola Prve lige UMN Makarska između MNK PIZZERIA DOMINA i MNK DPH TUČEPI, odigrane dana 28. veljače 2024. godine, voditelj DPH TUČEPI Marko Prokopić je dobio izravni crveni karton radi nesportskog ponašanja vrijeđanja i psovanja suca utakmice, čime je počinio prekršaj iz čl. 18. DP, za što mu je izrečena kazna zabrane igranja i vođenja od četiri utakmice, a raspon kazne za ovaj prekršaj je od jedne do pet utakmica zabrane igranja.

Visina kazne je određena imajući u vidu otegotnu okolnost kako je Marko Prokopić već ranije kažnjavan zbog sličnih prekršaja te zbog izrazite upornosti pri počinjenju prekršaja.4. Toni Pehar, igrač MNK DPH Tučepi, kažnjava se kaznom zabrane igranja u trajanju od 3 (tri) utakmice.


OBRAZLOŽENJE

Za vrijeme utakmice 15. kola Prve lige UMN Makarska između MNK PIZZERIA DOMINA i MNK DPH TUČEPI, odigrane dana 28. veljače 2024. godine, igrač DPH TUČEPI Toni Pehar je s tribina ušao na parket i nesportski se ponašao prema sucu utakmice, vrijeđajući ga uz psovke i prijetnje, čime je počinio prekršaj iz čl. 18. DP, za što mu je izrečena kazna zabrane igranja od tri utakmice, a raspon kazne za ovaj prekršaj je od jedne do pet utakmica zabrane igranja.

 

Visina kazne je određena imajući u vidu otegotnu okolnost kako igrač nije bio u sastavu, već je s tribina ušao na teren i nesportski se ponašao.

 

Pouka o pravnom lijeku za sve kažnjene:

Žalba na odluku Disciplinskog suca vezano za disciplinsko kažnjavanje može se podnijeti u roku od 48 sati od dostave odluke disciplinskog suca Upravnom odboru UMN i okrivljenom igraču ili ekipi, isključivo putem službenog e-maila udruge umn.malibalun@gmail.com

Uz žalbu mora biti potvrda uplate pristojbe u iznosu 20 EUR. Sve dokaze vezane uz žalbu mora dostaviti momčad ili pojedinac koji se žali.

 

U Makarskoj, dana 6. ožujka 2024. godine.

Disciplinski sudac

UMN Makarska

 

 

DMC Firewall is a Joomla Security extension!