Odluka disciplinskog suca - Ivan CvitanovićSukladno čl. 37. Disciplinskog pravilnika Udruge malog nogometa Makarska, disciplinski sudac je dana 16. veljače 2024. godine donio sljedeću

ODLUKU

Zbog počinjenja prekršaja iz čl. 22. Disciplinskog pravilnika, igraču MNK "AMICIS" IVANU CVITANOVIĆU izriče se kazna zabrane igranja u trajanju od jedne godine i dva mjeseca (14 mjeseci).

Kazna počinje teći od 01.02.2024.

Obrazloženje


Nakon utakmice 12. kola Prve lige UMN Makarska između MNK AMICIS i MNK THE 
MAGIC PUB, odigrane dana 31.01.2024. godine, prijavljen je igrač MNK AMICIS Ivan Cvitanović, da je isti nakon završetka utakmice fizički napao suca Mirka Vranješa na način da je istog udario rukom, čime je počinio prekršaj iz čl. 22. DP, za što mu je izrečena kazna zabrane igranja od 14 mjeseci, a raspon kazne za ovaj prekršaj je od jedne do dvije godine zabrane igranja.

Visina kazne je određena imajući u vidu otegotnu okolnost kako je igrač već ranije kažnjavan zbog prekršaja udaranja suparnika i vrijeđanja suca.


Pouka o pravnom lijeku:

Žalba na odluku Disciplinskog suca vezano za disciplinsko kažnjavanje može se podnijeti u roku od 
48 sati od dostave odluke disciplinskog suca Upravnom odboru UMN i okrivljenom igraču ili ekipi, 
isključivo putem službenog e-maila udruge umn.malibalun@gmail.com.

Uz žalbu mora biti potvrda uplate pristojbe u iznosu 20 EUR. Sve dokaze vezane uz žalbu mora dostaviti momčad ili pojedinac koji se žali.


U Makarskoj, dana 16. veljače 2024. godine.

Disciplinski sudac
UMN Makarska

 

DMC Firewall is a Joomla Security extension!