Najava 7. kola

 

PONEDJELJAK, 20. prosinca:

DPH Torcida MR - PP Makarska (15:45 h)

I jedni i drugi još su bez bodova, eto im prigode za njih. Derbi začelja teško je prognozirati, po nama će pobijediti onaj tko bude kompletniji i odgovorniji u obrani, jer Torcida prima 5, a Policija čak 7 golova u prosjeku po susretu.

Fast Food Monaco - Amicis (16:45 h)

Nakon dobrog starta Monaco je vezao dva, doduše minimalna, poraza, dok su Amicis s četiri pobjede u nizu u velikom naletu (gol-razlika u ta četiri susreta 21:5!). Ako je suditi po golgeterskoj formi Matešana i društva, oni ulaze kao favoriti u ovaj dvoboj, ali Monaco je već dokazao da zna skinuti skalp favoritima.

Gornja Vala - All in Makarska (17:45 h)

Derbi kola, rekli bismo i dosadašnjeg tijeka prvenstva. Drugi protiv prvoga, zadnji prvak protiv zadnjeg doprvaka, ekipe koje su između sebe podijelile sve naslove u ligi od sezone 2016./2017. naovamo. Na Vali je pritisak, ukoliko žele do titule moraju pobijediti, dok za All in ni remi nije loš rezultat, jer imaju 5 bodova prednosti pred Drveničanima. Prognoziramo - troznak, uz želju da bude dobra utakmica.

Kala Bar - Makarska Touristik (18:45 h)

Kala Bar je treći, favoriti su u ovom susretu i moraju pobijediti kako bi održali priključak s vrhom. MT se u prošlom kolu dobro držao protiv Vale dok je bilo snage u veteranskim nogama, poklekli su u posljednjoj četvrtini. U 7. kolu opet imaju tešku zadaću, vidjet ćemo hoće li uspjeti iznenaditi favorite.

DPH Tučepi - Brela (19:45 h)

Posljednji susret lige u ovoj kalendarskoj godini odigrat će Tučepljani i Breljani. DPH muči neefikasnost, samo su dva pogotka postigli u 6 kola (treći je bio autogol). Brela takvih problema trenutačno nemaju, "odčepila se špina" nakon 8 komada Policiji i 7 Torcidi.Liga se nakon blagdanske stanke nastavlja 9. i 10. siječnja 2022. susretima 8. kola. Prijelazni rok bit će od 22.12.2021. do 09.01.2022.

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd