Najava 6. kola


Monaco - MT


NEDJELJA:
Makarska Touristik - Gornja Vala (19:00 h)

U nedjelju se susreću dvije momčadi koje različitog raspoloženja ulaze u ovaj dvoboj. Makarska Touristik zauzima visoko 2. mjesto nakon pobjede nad Monacom, dok je Vala doživjela neugodan poraz u samoj završnici derbija s Kala Barom. Hoće li Vala opravdati ulogu favorita s kojom ipak ulazi u susret ili će MT nastaviti s dobrim rezultatima?

PONEDJELJAK:
PP Makarska - Kala Bar (16:00 h)

Kala Bar, oSOKOLjena pobjedom u derbiju, ne bi trebala imati pretežak posao protiv debitanata u ligi. Statistika i viđeno na terenu ne daje nam za pravo predviđati drugačiji ishod osim uvjerljive pobjede Kale.

All in Makarska - Fast Food Monaco (17:10 h)

All in ne briljira, ali ruši sve pred sobom i eto ih na maksimalnih 15 bodova iz 5 utakmica. Monaco nije imao uspješnu promociju novih dresova u utakmici s MT-om, no to je bio susret koji je mogao otići na obje strane, a sigurno će imati veliki motiv uzeti bodove lideru.

Amicis - DPH Tučepi (18:20 h)

Žuti su u pozitivnom nizu, a Tučepljani još ne znaju za bodove. Amicisi su favoriti i u ovom susretu, kao i u prošlom s DPH Torcidom MR. Što će na to reći četiri Viskovića i ostali? Vidjet ćemo.

Brela - DPH Torcida MR (19:30 h)

Na prvi pogled i ovdje ne bi trebalo biti neke rezultatske neizvjesnosti, Torcida je jedna od tri momčadi koje su još bez boda u sezoni, dok su narančasto-crni do vrha napunili mrežu Policije u prošlom kolu, no susret Brela i Torcide uvijek je bio derbi, neovisno o igračkom kadru. Nadamo se zanimljivoj utakmici za završetak dana.

DMC Firewall is a Joomla Security extension!