Najava 5. kola


Torcida Vala 2016


NEDJELJA:
DPH Torcida MR - Amicis (20:15 h)

Amicisi su u prošlom kolu na krilima mladoga zmajevca Antonija Rudelja nadigrali Brela i po svemu viđenome u dosadašnjem tijeku prvenstva favoriti su protiv Zvizdićeve Torcide. Hoće li se najtrofejnija momčad lige u novijoj povijesti uspjeti othrvati žutima i pomaknuti se s nule u rubrici "bodovi", vidjet ćemo u nedjelju od 20:15.

PONEDJELJAK:
DPH Tučepi - All in Makarska (16:00 h)

Lider prvenstva All in je na maksimalnom učinku, DPH Tučepi su još bez bodova. Najvjerojatnije će tako ostati i nakon ovoga kola.

Fast Food Monaco - Makarska Touristik (17:10 h)

Derbi dvije "veteranske" momčadi. Obje prilično uspješno brode ligom, no možda bi mala prednost mogla ići Monacu zbog fenomenalnog Duje Nemčića, koji je u 4. kolu svojim obranama izludio igrače Kale i donio momcima sa Zelenke pobjedu protiv favorita. Bit će sigurno zanimljiv susret.

Gornja Vala - Kala Bar (18:20 h)

Derbi kola, susreću se prvaci iz Drvenika, koji djeluju prilično uvjerljivo i u novoj sezoni, s Kala Barom, koji vrvi odličnim pojedincima, ali koji je u 4. kolu doživio neugodan poraz od Monaca. Prvo je ime Vale, ali zapravo prvi među jednakima, Toni Divić, MVP prošlog prvenstva i trenutačno vodeći strijelac lige (5 pogodaka, isto kao i Mile Herceg iz MT). Stipe Brnić iz Kale najbolji je njihov strijelac s 3 pogotka.

Brela - PP Makarska (19:30 h)

Breljani su vezali dva poraza, a prilika za iskupljenje dolazi im u zadnjem susretu dana, gdje će im se suprostaviti najporoznija obrana lige, ona Policije. Momci dvojca Luka Despot - Ido Radić teško su stradali (0:11) od Gornje Vale i morat će se dobro potruditi ukoliko žele do prvih bodova u debitantskoj sezoni.

 

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd