Najava 2. kola


All in - Policija 001


Gornja Vala - DPH Tučepi (subota, 16:30)


Prvaci iz Drvenika pregazili su u prvom kolu DPH Torcidu MR sa čak 8:0. Mogu li sličan rezultat ponoviti protiv Tučepljana u premijernom terminu ovoga kola (subota u 16:30, pomaknuto s nedjelje zbog reprezentativne utakmice na Poljudu)? Susret je zanimljiv zbog čak petorice Viskovića u sastavima, četvorica su u DPH Tučepima, a Žarko Visković s druge strane. Da li će borbeni Tučepljani nekako stići do iznenađenja ili će Vala održati stopostotan učinak? Vidjet ćemo već danas.

Policijska postaja Makarska - Fast Food Monaco (ponedjeljak, 16:00)

Prvu utakmicu u ponedjeljak igraju novaci u ligi, momčad Policije i Monaco. Buljanovi momci vratili su se iz Veterana i dobro krenuli ubilježivši pobjedu na startu. Pojačani Androm Toljem (izabran u momčad kola), uz standardne Šutu, Biloga, Jolu, Poštara... nastojat će protiv Policije ostvariti i drugu pobjedu. S druge strane, Luka Despot i suigrači morat će popraviti igru u obrani misle li se ravnopravno natjecati s iskusnijim momčadima u ligi. Monaco je favorit u ovom susretu.

Kala bar - DPH Torcida MR (ponedjeljak, 17:10)

Torcida u gotovo potpuno izmijenjenom sastavu, praktički po imenima Agrohortus, teško je stradala od Gornje Vale u 1. kolu. Ždrijeb izabranike Darija Agića nije mazio ni u 2. te ih je namjerio na Kalu bar, poznavaoci kažu jednog od glavnih favorita prvenstva. "Gazda" Ivan Brkulj, Mirko Selak te okosnica prošlosezonskog Catenaccija stvorili su momčad za respekt i šire od razine makarske gradske lige. S obzirom da gotovo svi momci treniraju veliki balun i imaju obveze prema matičnim klubovima, jedino je pitanje u kakvom će se sastavu moći pojaviti, ali kakav god on bio, neće Torcidi biti lako.

Makarska Touristik - Brela (ponedjeljak, 18:20)

I druga "veteranska" momčad uspješno je startala u jedinstvenoj ligi, s 2:1 svladali su Amicis. Oba je pogotka postigao Mile Herceg, inače gradonačelnik Vrgorca, a po najavama s instagrama kluba, u sastavu će mu se priključiti i sumještanin, futsal legenda Vojko Pervan. Neće biti lako Breljanima protiv iskusnog protivnika koji je naučio na sustav 5+1. Dobro su narančasti odoljeli Kali u 1. kolu, ostavili ih bez postignutog pogotka, ali je pitanje što mogu prema naprijed. Plus im je povratak prvog strijelca Luke Bekavca, kojega nije bilo na startu.

All in Makarska - Amicis (ponedjeljak, 19:30)

Posljednju utakmicu kola igraju All in i Amicis. All in se lakoćom obračunao s debitantom Policijom, ali protiv Amicisa će biti potpuno drugačiji susret. Prvi strijelac prošlog prvenstva Ivan Mladinov pojačao je žuto-crne, koji imaju i druge adute, kapetana Pejkovića, vratara Krešu Hercega i ostale te će Crveni i družina morati dati sve od sebe kako bi došli do nova 3 boda.

Our website is protected by DMC Firewall!